Öppet hus – Tack till alla som kom!

Jag tackar alla som kom till Öppet hus på kliniken igår! Jag tackar båda mina patienter från mitt tidigare jobb åt kommunen, samt mina kollegor och vänner, som kom med blommor, presenter och önskningar för lycka till i fortsättningen!

Intresset man visade för min verksamhet på öppningsdagen var över mina förväntningar. Vi hade skapat ett litet lotteri där man kunde lägga in sitt namn. Korgen för det tilltänkta lotteriet räckte knappt till!

Sista besökaren för dagen var min kollega som också är medicinskt fotterapeuten, Lena Hermansson som jobbar på Närhälsan i Mariestad. Hon fick eran att dra lotten till gårdagens vinnare. Det blev Björk Päivi! Vi önskar dig ett stort grattis!

Och igen, tack till alla er som gjorde den dagen till den bästa! Vi vill passa även på att välkomna nya som gamla patienter in till Sköna fötter i Mariestad! Du är självklart även välkommen om du bor i närliggande kommuner som Tibro, Skövde, Skara, Götene Lidköping med omnejd!  Jag bjuder självklart på lite bilder från gårdagen! 

Diana – Medicinsk fotvårdsterapeut och ägare av Sköna fötter i Mariestad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *