Återförsäljare
Mitt konto

Vårda det du använder allra mest

De ska bära dig resten av livet

Våra behandlingar

Vilken behandling passar just dig? Nedan kan du läsa mer om varje behandling och hur jag kan hjälpa just dig. Du är också varmt välkommen att ringa eller besöka mig för en konsultation.

Medicinsk fotvård - Standard

Det är aldrig fel att välja den här behandlingen om du är tveksam. Behandlingen passar dig som går regelbundet på fotvård och inte har extrema problem. Behandlingen innehåller bedömning och undersökning av fötterna, fotbad, nagelvård, hjälp med eventuella problem som liktorn, nagelsvamp, vårtor, nageltrång, avlägsnad av förhårdnader m.m.

Medicinsk fotvård - Delbehandling

Delbehandling väljer du som har välvårdade fötter men behöver en kort uppfräschande fotvård. Det kan även innehålla behandling av en vårta, liktorn eller nagelklippning. Fotbad och massage ingår inte alltid beroende på vad du prioriterar.
Vid behandling av nageltrång ingår max tre återbesök för omläggning.
Obs! Kom i god tid! Behandlingen är redan kort-upp till 25 min.

Medicinsk fotvård - Omfattande

Behandling för dig som sällan går på fotvård och har samlat på sig MÅNGA olika besvär i fötterna. Du får en rejäl behandling som sätter dig på goda fötter igen.

I samtal med dig prioriterar vi vad som ska åtgärdas först och hur vi läger upp det. Behandlingen kan vara en kombination av medicinsk fotvård och tejpning, massage eller annat. Du får råd och tips om egenvård, vidare behandling och hänvisning till andra specialister vid behov.
Behandlingen tar ca 80 min.

Nagelsvamp - Konsultation

Nagelförändringar behöver inte alltid bero på svamp. Konsultation innehåller bedömning av orsaken till nagelförändringen och rådgivning om vilken behandling som är lämplig för ditt nagelproblem. Vi kan göra ett svamptest om det önskas.

Konsultationen tar ca 15min.

Nagelsvamp - Behandling Lunula Laser

Vanligtvis räcker det med fyra laserbehandlingar

Den 1:a behandlingen innehåller nedslipning av naglarna och laserbehandling som är smärtfri och tar 12min per fot.

Den 2:a och 3:e behandlingen består av ren laserbehandling.

Den 4:e behandlingen är exakt som den första samt bedömning av hur vi går vidare.

Läs mera på www.lunula.se

Nagelkorrigering

Boka ONYFIX® nagelkorrigering

Boka ONYFIX® nagelkorrigering om du drabbas av återkommande nageltrång och inåtväxande naglar.

Vårtbehandling

Lackning

Naglarna lackas med nagellack och resten tar du sedan med dig hem.

Fotvård som friskvård - Avdrag hos arbetsgivaren

En fotvårds behandling som har som mål att bibehålla friska och starka fötter. Den är förebyggande och avslappnande behandling som innehåller fotbad, nagelvård och insmörjnings massage. Vi ger dig råd om din fothälsa och tips om egenvård för just dina fötter. Behandlingen tar ca 50 min.


Skoprovning!

Skoprovning med personlig service!

Inlägg- personlig utformade

Inlägg som avlastar och ger stöd där dina fötter behöver kan vara en välsignelse i din vardag, på jobbet eller på löprundan. Har du smärtor och obehag i fötterna, tjocka förhårdnader som trycker, ömhet, trötthet, hälsporre? Jag tillverkar Formthotics inlägg för dina skor, på plats. Inläggen kan bytas lätt till olika skor och håller i 1- 2 år. Ta med 2 par skor som är viktiga för dig så att jag har en bra ’ mall’ som funkar för dig. Jag undersöker dina fötter först och kollar din gång, felställningar etc.

Copyright © 2022 – 2024 Sköna fötter i Mariestad. All Rights Reserved.
cartcrossmenu