Återförsäljare
Mitt konto

Behandling med Lunula laser

Lunula laser - Behandling mot nagelsvamp

Visste du om att vi på Sköna Fötter i Mariestad är den enda kliniken i Skaraborg som erbjuder denna metod? Vi värnar om dina fötters välmående!

Lunula Laser - En gamechanger inom medicinsk fotvård

Lunula lågenergi laser ökar läkningsförmågan i naglar och vävnaden runtomkring. Primärt är den konstruerad till att bekämpa Onychomycosis, nagelsvamp, dock har kliniska studier de senaste sex åren påvisat att Lunulan är mycket effektive även på andra patogener. Stora förbättringar på psoriasis naglar och lichen planus, såsom pronychia. Det är också tydligt att skadade naglar läker betydligt snabbare. Effekten av 635m, är en ökning av blodtillförseln i foten och underbenet, vilket påverkar läkning och uppbyggnad av vävnad.

Doppler-ultraljud före och efter behandling påvisar en tydlig ökning av volymen blod i området. Patienter som lider av dålig cirkulation, såväl som andra komplikationer exempelvis diabetes mellitus upplever att hud och naglar både ser och känns betydligt bättre. Arch of Scandinavia har patienter med  peripheral neuropathy som får tillbaka känsel bara några dagar efter en Lunula behandling. Effekten av Lunula behandling på Onychomycosis, nagelsvamp har bland annat massiv forskning, dokumentation och evidens. Samtidigt ser man en betydande effekt på läkning av sår.

Resultat redan efter första behandling!
Kliniska studier har visat en 97 procent förbättring i nageln med 4 behandlingar av Lunula Laser.

Sköna Fötter i Mariestad kan som enda klinik i Skaraborg erbjuda denna metod! Så bor du i Lidköping, Skövde, Mariestad, Götene, Skara eller i närheten så är vi rätt klinik för dig!

1: Behandling

En behandling tar ca 12 minuter! Under den tiden kan du ta dig en kopp kaffe, läsa ett kapitel ur din favoritbok eller varför inte bara slappna av och njuta? Vi tar hand om dig!

2: Effektiv behandling

Vi rekommenderar att du med ca två veckors mellanrum gör 4 behandlingar. Vi sätter upp en behandlingsplan som är skräddarsydd för just dig! Boka en tid redan idag!

3: Medicinsk

Det unika med Lunulan är att den behandlar området kring och under nageln och är byggd för medicinsk behandling av nagelsvamp. Många upplever en helhetsförbättring!

Läs mer om de olika behandlingarna och priser

Copyright © 2022 – 2024 Sköna fötter i Mariestad. All Rights Reserved.
cartcrossmenu